18 Mart 2011 Cuma

EVİTA İSTANBUL'DA


EVITA İSTANBUL'da...

''Don't cry for me Argentinaaa...'' diye olanca zerafeti ile asla bağırmadan ama o en güzel tınısıyla şarkısını seslendiren Madonna gelir gözümün önüne..

Evita Arjantin'in eski devlet başkanlarından biri olan Juan Peron'un yaşam sevinci ile dolu eşi Eva Peron'un hayat hikayesini anlatır..Çoğumuz okuyarak, filmlerini izleyerek ya da o en ünlü şarkısını dinleyerek hakkında az çok bilgi sahibiyiz..
Kimlerin ne zaman hangi rollerde oynadığı, hangi ünlülerin Evita projelerinde yer aldığı ya da Eva'nın şarkısını hangi ünlü şarkıcıların seslendirdiği bilgileri zaten ulaşabileceğimiz kadar yakınlar..Burada aynı bilgileri yineleyerek bilgi kirliliğine sebep olmak istemiyorum..
Che hakkında kısa cümleler kurmak çok zor, mücadelesi, hayata bakışı hala günümüze ilham veren düşünce yapısıyla tarihin sayfalarında asla kaybolmayan bir kişilik..hala bir idol...
Eva Peron her kadının olabilmeyi hayal edeceği kadar güçlü bir kişilik...Hangi kadın istemez ki hem o kadar yaşama sevinci dolu olsun hem de o kadar zorluklara göğüs gerebilsin...
Belki de bir derstir biz kadınlar için, bir örnektir aklımızın bir köşesinde hep var olması gereken...
Evita dünyada sahne almış en başarılı müzikallerden biri izlemek keyfini yaşamak gerek...

Evita müzikali 12-24 Nisan tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde tam 16 defa sahnelenecek...

Evita'nın Başrollerinde; Eva Peron - Abigail Jaye ve Che - Mark Powell rol alacaklar...
Biletler http://www.biletix.com adresinde satışa başlamış bile
ve son detay bilet ücretleri 66TL - 160TL arasında

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder